Verbindend vakmanschap

Het maken van verbindingen is ons dagelijks werk. Verbindingen voor een betere mobiliteit en voor het probleemloze transport van energie, water en data. Van Gelder verbindt buurten wijken, dorpen, steden en regio’s. We verbinden leveranciers met hun klanten. We verbinden techniek en systemen met gebruikers. Maar we verbinden vooral mensen.  

Oplossingsgericht en proactief

Daarbij zetten we al ons vakmanschap in. Kennis, deskundigheid en brede praktische ervaring waarop u kunt vertrouwen. Dat is wat wij in essentie bieden: het pure vakmanschap van onze medewerkers. Dat zijn proactieve en oplossingsgerichte specialisten die samen met onze opdrachtgevers en partners het beste uit een project halen.

Duurzame samenwerking in een duurzame samenleving

Van Gelder is een professionele dienstverlener. Wij richten ons op duurzame samenwerking in een duurzame samenleving. Met opdrachtgevers, met stakeholders, met collega-aannemers, met leveranciers, met de omgeving waarin we werken. Betrouwbaar en betrokken. We zijn daarin dienstbaar aan de belangen van onze klanten en aan het welzijn van onze medewerkers en de omgeving waarin we actief zijn. We zijn ons bewust van de impact van ons werk en onze verantwoordelijkheden. Veiligheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen lopen als een rode draad door al onze werkzaamheden. De Van Gelder-organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, efficiëntie van onze processen, ons vermogen om loyaal samen te werken en de hoge kwaliteit van het eindresultaat.

Investeren in mensen

Van Gelder investeert intensief in zijn medewerkers en hun technische vaardigheden door in te spelen op hun potentie en ambitie. Ons eigen Opleidingscentrum Gelderpoort speelt hierin een belangrijke rol. Wij leiden hier ook medewerkers van collega-aannemers en opdrachtgevers op.
Mensen kansen bieden is verankerd in ons wervings- en social returnbeleid.