Herinrichting Vendelierskade

Project Info

 • Opdrachtgever:

  Gemeente Tilburg

 • Type project:

  RAW / UAV-gc

 • Projectomvang:

  € 1.795.000,-

 • Uitvoeringsperiode:

  Maart tot december 2017

Herinrichting Vendelierskade

De gemeente Tilburg laat de openbare ruimte in de Piushaven opnieuw inrichten. Het deelproject herinrichting Vendelierskade gaat van start. De zuidzijde van de havenkom wordt op twee locaties voorzien van een vaste steigers, een loopsteiger en de kademuur krijgt een nieuwe voeg. In diverse straten tot aan Den Ophef wordt de verharding vernieuwd. Het Vendelierspark en het Antoon van Rijenplein maken deel uit van het project.  De herinrichtingswerkzaamheden worden uitgevoerd van maart tot september 2017. In het najaar van 2017 wordt de beplanting aangebracht.

Wilt u op de hoogte blijven of heeft u nadere vragen?

Maak gebruik van onze Werk in Uitvoering App om op de hoogte te blijven van het werk of om een antwoord te krijgen op uw vragen. Onze app is gratis te downloaden in de Playstore van Google en de Appstore van Apple. Door de QR-code hiernaast te scannen komt u op een 
 webpagina met daarop de directe links terecht. 

Ook kunt u telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met onze omgevingsmanager Marloes Mes via het telefoonnummer 06-83 63 68 22. 

Ook is het mogelijk een mail te sturen naar e-mailadres . Vermeld in uw bericht uw naam, vraag en uw contactgegevens. Zij neemt dan binnen één werkdag contact met u op.