Nederland moet in beweging blijven

Mobiliteit is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor welvaart en welzijn. Nederland moet in beweging blijven. Landelijk, provinciaal en in de gemeenten. Een opgave die – voor alles – vraagt om goede infrastructuur. Binnenstedelijk en in landelijk gebied. Of het nu gaat om een betere doorstroming in de Randstad of het ontsluiten van regio’s met greenfield wegen. Er is veel te doen.

Aanleg, reconstructie, onderhoud

Nederland beschikt over circa 140.000 km wegen. De realisatie van die wegen is een belangrijk specialisme van Van Gelder. Dat begint met de ontwikkeling en productie van asfalt voor alle mogelijke toepassingen. In het hele land verwerken onze vakmensen het bij de aanleg en het onderhoud van rijkswegen, provinciale wegen en gemeentelijke straten en wegen. Daarnaast voeren wij reconstructies uit aan het hoofdwegennet en verkeersknooppunten. We leggen niet alleen wegen aan, we laten ze ook veilig en duurzaam functioneren.

Integraal werken

Als pure specialist in infrastructuur heeft Van Gelder heeft alles in huis om opdrachtgevers compleet te kunnen ontzorgen:

Opdrachtgevers kunnen daarnaast rekenen op goed doordachte bijdragen op aspecten als:

  • Risicomanagement
  • Veiligheid en veilig werken
  • Duurzaamheid
  • Omgevingsmanagement

In samenwerking met vertrouwde externe partners staan wij daarnaast voor de integrale aanpak van projecten. Totaaloplossingen inclusief de bouw van kunstwerken als bruggen, tunnels, viaducten en aquaducten. Van Gelder heeft ervaring met vrijwel alle traditionele en nieuwe contractvormen.

Duurzaam asfalt

Van Gelder ontwikkelt en produceert zelf de innovatieve asfaltsoorten waarmee wordt gewerkt. We willen daarmee meer rijcomfort, minder geluid en een langere levensduur bewerkstelligen. Voorbeeld is het Regeneratie-ZOAB, een duurzame asfaltvariant die in Nederland wordt toegepast en die voor 50 procent bestaat uit hergebruikt asfalt. Zie ook onder Asfaltproductie.

Wat kunnen wij voor ú doen?

Picture of Andre Bakker, Asfalt

+31 (0)6 10533261

Andre Bakker, Asfalt
Picture of Klaas Neeteson, Wegen

+31 (0)653541768

Klaas Neeteson, Wegen