Een unieke kans om de Van Gelder Gator te besturen

Woensdag 6 maart hield het SOMA College een oriëntatiedag voor potentiële studenten met interesse in de nieuwe mbo 4 BOL-opleiding Landmeten/Uitvoerder infra (start schooljaar 2019/2020). Namens Van Gelder was Björn Wunderink (Van Gelder Geo Data Service) aanwezig om op een praktische en interactieve manier verschillende onderwerpen uit het veld te presenteren.

“Ik kijk terug op een hele geslaagde dag. Er waren 24 potentiële studenten aanwezig, waarvan een deel nieuwsgierig deelnam aan onze sessie. Het Van Gelder Geo Data Service is gespecialiseerd in innovaties die de wereld van de aannemingsmaatschappij veranderen. Voor de aanwezige jongeren was het natuurlijk heel interessant om te zien welke ontwikkelingen nu gaande zijn. Daarom hadden we ook de Gator meegenomen, die autonoom rijdt. De jongeren hebben er zelf ook een ritje mee mogen maken, dus het terrein van het SOMA College is een paar mooie stuurlijnen rijker geworden, haha.”

Van Gelder Gator Gator stuurlijnen Van Gelder Gator

Hartelijk welkom

Björn vervolgt: “Ik wil het SOMA College graag bedanken voor de welkome ontvangst. Voor Van Gelder was het een mooie manier om ons aan deze doelgroep te presenteren als aannemingsmaatschappij met een eigen Geo Data Service, wat nog vrij uniek is in deze wereld. Daarnaast vinden we het erg belangrijk om te investeren in de vakmensen van de toekomst. Dat het SOMA College deze dag in het leven heeft geroepen om de jongeren een beeld te geven van misschien wel hun toekomstige werkveld, is een goed initiatief waar we graag aan meewerken. En wie weet of we deze jongeren straks terugzien als stagiair of collega!”