Kom allemaal naar de Infra Relatiedagen in Hardenberg!

Met het succes van de InfraTech nog vers in ons geheugen (bedankt voor het komen!), maken we ons klaar voor alweer de laatste beurs van deze winter. Van 5 tot en met 7 februari vinden de Infra Relatiedagen in Hardenberg plaats! Wij zijn hier elke dag te vinden in hal 1, stand 109.

Twijfel je of je zult komen? Hier zijn vijf redenen waarom je deze beurs niet mag missen!

  1. Op 5 februari doen we mee aan de speciaal voor jongeren georganiseerde ‘Toekomstdag’. Ben je student, meld je dan vooral aan, want je kunt op deze dag meedoen aan allerlei activiteiten die speciaal op jou zijn gericht! Wist je dat dit dé plek is om te netwerken en kennis te maken met misschien wel je toekomstige stage-, afstudeer- of werkplek?
  2. Geïnteresseerd in carrièremogelijkheden bij Van Gelder? Er is elke dag een collega van P&O aanwezig die je álles kan vertellen over het werken bij Van Gelder en onze openstaande vacatures
  3. De Coolsingel app biedt een 3D-kijkje in de verschillende fasen van ons werk midden in Rotterdam
  4. Dit is dé kans om onze spiksplinternieuwe bedrijfsfilm te bewonderen op een groot tv-scherm
  5. Netwerken onder het genot van een lekker drankje en een hapje, ondertussen wat producten of diensten aan de man brengen, bijpraten met oude bekenden of kennismaken met misschien wel je nieuwe klant of werkgever? Dat doe je hier!

Nog niet overtuigd? Dan kun je natuurlijk weinig anders meer doen dan het zelf te ervaren! Hier ben je aan het goede adres om meer te weten te komen of je aan te melden voor een gratis bezoek. Tot dan!