Nieuwe bedrijfsidentiteit voor Van Gelder Groep

2018 heeft voor Van Gelder in het teken gestaan van het vaststellen van een nieuwe bedrijfsidentiteit. Hiervoor is een DNA-traject in gang gezet, waar medewerkers uit alle geledingen nauw bij betrokken zijn geweest. Met het nieuwe merkverhaal is de Van Gelder Groep klaar voor de toekomst en kan het goed inspelen op de toenemende vraag naar duurzaamheid, energietransitie en betere mobiliteit.

Onze nieuwe heldere en krachtige missie is:

Projecten realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering.

Onze nieuwe slogan:

Vertrouwd verder. 

Onze nieuwe visie:

Infrastructuur is van groot belang voor onze maatschappij. Het heeft grote invloed op de economie en de connectiviteit tussen mensen, maar bovenal voorziet het in essentiële levensbehoeften. Het is ook geen toeval dat we constant onze infrastructuur verbeteren.

Door de jaren heen is de complexiteit enorm toegenomen en om daar een positieve stempel op te kunnen drukken, moet je een betrouwbare aannemer zijn. Een bedrijf met loyale werknemers, die de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen en daarom die extra stap willen zetten voor het bedrijf en haar opdrachtgevers. En een bedrijf met werknemers die altijd op zoek gaan naar een betere oplossing dan de vraag en constant communiceert met de opdrachtgever, zodat die niet voor verrassingen komt te staan.

Doordat Van Gelder een familiebedrijf is gebleven, zijn we niet afhankelijk van anderen. Zo blijven we onze eigen koers varen en blijven we ondernemen, zelfs wanneer de economie in een dip zit. Zo gaan we in alle bescheidenheid, maar zeker met ambitie, vertrouwd verder.

Naast een nieuwe missie en visie zijn duidelijke kernwaarden geformuleerd:

  • Vakmanschap
  • Gedrevenheid
  • Ondernemend 

Deze drie kernwaarden vatten alle voor Van Gelder essentiële onderdelen goed samen. Benieuwd naar hoe dit allemaal bij elkaar komt? Bekijk dan de nieuwe film over onze bedrijfsidentiteit.