Werken bij Van Gelder

Proost op een nieuwe website!

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan het vernieuwen van onze ‘werken bij Van Gelder’ website. Vandaag ging deze nieuwe website in de lucht! Wij proosten, want deze nieuwe website is prachtig.

Vol met verhalen

Overzichtelijk, makkelijk in gebruik en persoonlijk: zo omschrijven wij onze nieuwe website. Aan de hand van verhalen laten wij anderen graag zien hoe het is om bij ons te komen werken.  Benieuwd naar deze verhalen? Neem dan snel een kijkje: werkenbijvangelder.com. Niet alleen zo, maar ook door middel van een nieuwe video.

Nieuwe slogan

Bij een nieuwe website hoort natuurlijk ook een nieuwe slogan: jouw ambitie wordt realiteit. Waarom deze slogan?

Als je honderd jaar geleden aan Derk Kroeze had gevraagd wat voor een bedrijf hij met zijn familie wilde hebben dan had hij gezegd: een bedrijf met gewone en gedreven vakmensen, die doen wat ze zeggen en dat goed willen doen. Deze vakmensen verdienen de kans om zich te ontwikkelen, zolang ze zelf de kans grijpen. Wanneer een klant met een opdracht komt voeren we die niet simpelweg uit, maar we kijken altijd of er een betere oplossing is. En als dat een extra stap vereist dan wordt die stap gezet. Daarmee blijven we onze ogen openhouden voor nieuwe mogelijkheden en blijven we ondernemen.

Die ambitie, die Derk honderd jaar geleden had, is realiteit geworden. Mede dankzij zijn schoonzoon Hendrik van Gelder, maar natuurlijk ook door al die mensen die voor Van Gelder hebben gewerkt en nog steeds werken. Inmiddels zijn we een aannemer met ruim 1200 werknemers. Dat is groot, maar we blijven een familiebedrijf, waar de lijnen kort zijn en waar er waardering is voor onze gedreven vakmensen!

Jouw ambitie wordt realiteit!