Van Gelder verwelkomt eerste trainee

Aannemer, gemeente of ingenieursbureau. Waar kies je voor als starter in de civiele techniek? Deze keuze kan best lastig zijn. Want in de civiele wereld is veel te beleven. Om de keuze voor starters makkelijker te maken zijn we gestart met een traineeship en vorige week hebben we onze eerste trainee mogen ontvangen.

De komende acht maanden draait Lobke Damen mee in de wereld van Van Gelder. Als student civiele techniek is zij de eerste die start met het traineeship dat we samen met de gemeente Eindhoven en Inter Techniek hebben opgezet. Op deze manier bieden wij starters de unieke kans waarbij zij kunnen ervaren of ze beter bij een aannemer, gemeente of ingenieursbureau passen.

Meedenken en oplossingen aandragen

Lobke is bij Van Gelder gestart als assistent omgevingsmanager en zal verder nog meelopen met een EMVI-schrijver en de rol vervullen als werkvoorbereider. Zo krijgt ze een brede inkijk in onze wereld én krijgt ze de mogelijkheid om mee te denken en oplossingen aan te dragen.

En volgens Lobke is dit traineeship een traject dat echt bij haar past: “Ik ben altijd opzoek naar een oplossing die voor iedere partij gunstig is. Tijdens mijn traineeship krijg ik de kans op hieraan te werken.”

Leerzame periode

Met haar eerste week achter de rug kijkt Lobke uit naar een interessante en leerzame periode. Bedrijfsleider Ruud van de Pol: “Wij kijken uit naar een leuke samenwerking waarin we Lobke een leuke en leerzame tijd kunnen bieden”.

Spreekt bovenstaande je aan en wil je ook deze unieke kans aangaan? Bekijk dan dit artikel voor meer informatie of solliciteer direct via werkenbijvangelder.com.