Van Gelder assetmanagement

Veilig uit, veilig thuis

Bij Van Gelder staat de veiligheid van onze medewerkers en die van de omgeving op één. Alleen hebben we die veiligheid niet altijd zelf in de hand. Bijvoorbeeld als het gaat om de veiligheid bij wegwerkzaamheden.

In een reportage van EenVandaag, die op 18 september werd uitgezonden op NPO1, werd hier aandacht aan besteed. Met als aanleiding dat er nog steeds wekelijks ongelukken plaatsvinden tijdens wegafsluitingen. Als Van Gelder hebben we ook meegewerkt aan deze reportage om iedereen alert te maken op de veiligheid rondom wegwerkzaamheden.

Regelmatig maken collega’s er melding van dat ze zich onveilig voelen bij het werken aan de weg. Dit komt omdat veel automobilisten zich er niet altijd van bewust zijn wat het effect is van afzettingen bij werken aan de weg. Het niet zien, of negeren, van borden en het te hard rijden, zijn hier voorbeelden van.

Bekijk hier het item van EenVandaag.

Met dit item willen we veiligheid rondom het werk nog meer onder de aandacht brengen. Want we willen graag dat iedereen veilig naar het werk gaat, veilig kan werken op de weg en weer veilig thuis komt.