Waar ga jij heen op de Dag van de Bouw: Lemmer, Amsterdam of Gouda?

Op 2 juni, de Dag van de Bouw kun je terecht op drie verschillende locaties om bij projecten te kijken waar Van Gelder aan werkt. De toegang is gratis en er is genoeg te beleven voor jong (springkussens, treintjes, ijsjes en veel zand) en oud.

Gouda: project Westergouwe; een grote zandbak

Tussen 11:00 en 15:00 uur 

Westergouwe organiseert samen met Van Gelder een open dag op de zandvlakte van Westergouwe-II. Wij zijn daar verantwoordelijk voor het bouw- en woonrijp maken van de grond. Wil je weten wat dat precies is? Waarom er zo’n dik zandpakket ligt? Of welke wereld er schuilgaat onder de grond en hoe een straat wordt aangelegd? Kom naar Westergouwe voor uitleg en rondleidingen. Ook kun je een sneak preview krijgen van de gasloze woningen die daar worden gebouwd.

Meer info? Kijk dan hier.

Lemmer: reconstructie van de N359

Tussen 10:00 en 16:00 uur 

Op je eigen fiets of in een treintje kun je langs verschillende locaties gaan, om zo alles te weten te komen over werken in de civiele techniek, hoe zo’n reconstructie nou eigenlijk werkt, inmeten met nieuwe hightech-apparatuur, of waarom niet de gemeente, maar de provincie verantwoordelijk is voor dit project.

Wil je meer weten over dit project en de Dag van de Bouw? Kijk dan hier.

Amsterdam: vernieuwing buitengebied Amstelstation

Tussen 10:00 en 16:00 uur 

Bij het Amstelstation werkt de combinatie Mobilis-Van Gelder aan de vernieuwing van het buitengebied. Zo wordt de bestaande fietsparkeergarage uitgebreid en de infrastructuur op het Prins Bernhardplein en Julianaplein omgelegd. Altijd al willen weten hoe het is om te werken bij een civiele bouwer? Of wat er allemaal komt kijken bij zo’n groot project? Kom naar het Amstelstation en je krijgt antwoord op al je vragen.

Klik hier voor meer informatie.