Van Gelder eerste aannemer met eigen geobureau

Vooruitstrevend zijn en werken met innovaties. Dat vinden we belangrijk bij Van Gelder en daarom presenteren we met trots: het Van Gelder Geobureau. Daarmee zijn we de eerste aannemer met een eigen geobureau.

Wij zijn data!

Het Van Gelder Geobureau verzamelt, analyseert en verwerkt data door innovatieve technieken te gebruiken. Bij elk project is heel veel data te halen en met die data kunnen wij vervolgens realistische en werkbare 3D-modellen maken. Om over alle benodigde data te beschikken maken we gebruik van verschillende hightech apparatuur. Die apparatuur zorgt ervoor dat het verzamelen van data sneller, efficiënter, veiliger en nauwkeuriger gaat dan op de traditionele wijze.

 

Neem bijvoorbeeld het inmeten van een moeilijk toegankelijk of verontreinigd terrein. Dat kan, als je het op traditionele wijze doet, een lastige klus zijn. Maar met het gebruik van onze drone is het dat niet. Met die drone leggen we de bestaande situatie vast op film en in combinatie met slimme software kunnen we dan een 3D-model maken van uw projecten.

Of wat te denken van een kleine bestuurbare inspectieboot waarmee we heel gemakkelijk duikers, damwanden en bruggen mee kunt inspecteren? Of een laserscanner en een wegdekscanner waarmee we, zonder verkeershinder, wegen kunnen (in)meten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze innovatieve technieken, neemt u dan contact op met onze 3D-ontwerper/maatvoerder Bjorn Wunderink: of 0610740548.