Van Gelder sponsor studententeam betonkanorace

Op het Universitair Watersportcomplex in Enschede vond afgelopen maand de veertigste editie plaats van de betonkanorace. Op zaterdag 13 mei namen verschillende teams het tegen elkaar op. Dit jaar heeft Aannemingsmaatschappij Van Gelder een team studenten van de hogeschool Windesheim in Zwolle gesponsord. Het gesponsorde team bestaat uit 10 tweedejaars studenten civiele techniek.

Jaarlijkse betonkanorace

De betonkanorace is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt voor studenten. In kano’s racen teams tegen elkaar over verschillende afstanden. De teams hebben de kano’s zelf ontworpen en gebouwd. Alle deelnemers van de betonkanorace zijn bouwkunde- en civiele techniek studenten vanuit verschillende regionale opleidingscentra, Hogescholen en Universiteiten.

Sponsoring

Om de deelname als team te kunnen financieren zijn de studententeams altijd opzoek naar sponsoren. De teams kunnen gesponsord worden middels een geldbedrag, of door materialen ter beschikking te stellen. Omdat Van Gelder nauw samenwerkt met het Windesheim is dit jaar het Zwolse team gesponsord.