Algemeen

Bij Van Gelder helpen wij u graag verder. Wilt u graag meer informatie over een project of heeft u een vraag over onze opleidingsmogelijkheden? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het algemeen telefoonnummer +31 (0)525 65 98 88. Onze collega’s brengen u dan zo snel mogelijk in contact met de juiste persoon. Via het onderstaande formulier kunt u digitaal met ons contact opnemen.

Algemeen contactformulier Van Gelder

Van Gelder onderneemt in heel Nederland. Wij hebben daarom meerdere vestigingen. Weet u al met welk specialisme u graag in contact wilt komen? Dan verwijzen wij u naar de contactgegevens van onze vestigingen.

Opleidingscentrum

Met een uitgebreid opleidings- en cursuspakket is Gelderpoort de juiste partij voor het opleiden van monteurs. Bent u ook geïnteresseerd in het volgen van een opleiding bij Gelderpoort? Dan kun u contact opnemen via of +31 (0)38 443 14 56 of via het onderstaand contactformulier.

Contactformulier Opleidingscentrum Gelderpoort

Glasvezel

Ook voor vragen, bevestigingen of wijzigingen over glasvezel kunt u bij Van Gelder terecht. Via onderstaand contactformulier helpen wij u zo snel mogelijk verder, of neem telefonisch contact op met de servicedesk via (038) 443 14 29.

Kontakt Glasfaser Van Gelder Telekom GmbH german-flag-graphic

Uw afspraak glasvezelaansluiting bevestigen of wijzigen

Storingsdienst

Heeft u een storing? Meld dit dan zo snel mogelijk zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Via dit nummer neemt u telefonisch contact met ons op. U kunt ook via het onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Contactformulier storingsdienst

Projecten

Bij Van Gelder werken we aan verschillende projecten. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op via het onderstaande formulier.

Contactformulier projecten

Staat het contactformulier dat u nodig heeft er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via ons algemeen telefoonnummer. Bij Van Gelder geven wij u graag informatie en helpen wij u graag verder met uw vragen!