Algemeen

Bij Van Gelder helpen wij je graag verder. Wil je meer informatie over een project of heb je een vraag over onze opleidingsmogelijkheden? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via het algemeen telefoonnummer +31 (0)525 65 98 88. Onze collega’s brengen je dan zo snel mogelijk in contact met de juiste persoon. Via het onderstaande formulier kun je digitaal met ons contact opnemen.

Algemeen contactformulier Van Gelder

Van Gelder onderneemt in heel Nederland. Wij hebben daarom meerdere vestigingen. Weet je al met welk specialisme je graag in contact wilt komen? Dan verwijzen wij je naar de contactgegevens van onze vestigingen.

Opleidingscentrum

Met een uitgebreid opleidings- en cursuspakket is Gelderpoort de juiste partij voor het opleiden van monteurs. Ben je ook geïnteresseerd in het volgen van een opleiding bij Gelderpoort? Dan kun je contact opnemen via of +31 (0)38 443 14 56 of via het onderstaand contactformulier.

Contactformulier Opleidingscentrum Gelderpoort

Glasvezel

Ook voor vragen, bevestigingen of wijzigingen over glasvezel kun je bij Van Gelder terecht. Via onderstaand contactformulier helpen wij je zo snel mogelijk verder, of neem telefonisch contact op met de servicedesk via (038) 443 14 29.

Kontakt Glasfaser Van Gelder Telekom GmbH german-flag-graphic

Uw afspraak glasvezelaansluiting bevestigen of wijzigen

Storingsdienst

Heb je een storing? Meld dit dan zo snel mogelijk zodat wij je snel van dienst kunnen zijn. Via dit nummer neem je telefonisch contact met ons op. Je kunt ook via het onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Contactformulier storingsdienst

Projecten

Bij Van Gelder werken we aan verschillende projecten. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op via het onderstaande formulier.

Contactformulier projecten

Staat het contactformulier dat je nodig hebt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via ons algemeen telefoonnummer. Bij Van Gelder geven wij je graag informatie en helpen wij je graag verder met jouw vragen!