Van Gelder trotse hoofdsponsor ‘Kerst in de Vesting’

Vanwege het 100-jarig jubileum van Van Gelder is Van Gelder dit jaar hoofdsponsor van Kerst in de Vesting. Met een wensboom en lekkere traktatie is Van Gelder aanwezig op een locatie aan de Beek.

Kerst in de Vesting

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2016 gaat de prachtige, monumentale binnenstad van Elburg weer honderd jaar terug in de tijd. Het thema voor Kerst in de Vesting 2016 is “Kerst rond 1900”. De gezellige straatjes en smalle steegjes, de mooi gerenoveerde panden en gevels stralen de sfeer uit van een eeuw geleden. Bewoners en ondernemers van de vesting heten u van harte welkom. Muziek, zang, dans en voorstellingen; alles in het teken van nostalgie. De oude vesting vormt met haar vele monumentale panden, kinderkopjes en smalle steegjes het ultieme decor voor dit evenement, waarbij de tijd rond 1900 echt tot leven komt.

Van Gelder Wensboom

Van Gelder is met een aantal collega’s aanwezig op een locatie aan de Beek in het oude centrum. Bij ons is het mogelijk om een wens te hangen in onze ‘Van Gelder Wensboom’. De bedoeling is dat je een wens opschrijft voor iemand anders. Het bedrijf laat uit alle ingestuurde wensen een aantal wensen uitkomen. Misschien wel die van jou? Voor de kinderen ligt er een lekkernij klaar.

Voor meer informatie over het evenement, de toegangsprijzen en plattegrond: klik hier.