Bewust veilig werken als partner van Van Gelder Infratechniek: kom naar de relatiedag

Op 7 februari 2018 organiseert Van Gelder Infratechniek een Van Gelder relatiedag. Die vindt plaats in de evenementenhal in Hardenberg, waar dan ook de Infra Relatiedagen worden gehouden. De Van Gelder relatiedag wordt georganiseerd omdat wij het noodzakelijk vinden dat de partners waarmee we samenwerken net als ons bewust veilig werken. Dat is immers één van onze kernwaarden.

Niet voor niets is er een gehele campagne gewijd aan het bewust veilig werken. Om zo ook bewustwording te creëren in houding en gedrag. Aan de hand van twee pijlers uit de campagne, vakmanschap en informeren, zullen we op de Van Gelder relatiedag twee onderwerpen bespreken: agressie en schadepreventie.

Het programma ziet er als volgt uit:

14:30 – 14:45 uur: Ontvangst

14:45 – 15:00 uur: Opening + film

15:00 – 15:15 uur: Toelichting incidenten

15:15 – 15:45 uur: Gastspreker Frans Vlek van Stedin over schadepreventie

15:45 – 16:00 uur: Pauze

16:00 – 16:30 uur: Interactieve masterclass over houding en gedrag in relatie tot agressie

16:30 uur: Afsluitende borrel

Een aantal relaties/onderaannemers heeft al een uitnodiging ontvangen, maar als je nog geen uitnodiging hebt ontvangen en wel geregeld met Van Gelder Infratechniek samenwerkt, dan kun je je nu alsnog aanmelden. Je kunt dan ook toegangskaarten krijgen voor de Infra Relatiedagen.

Aanmelden doe je door voor 15 januari 2018 een mailtje te sturen naar met de volgende gegevens:

  • Aantal personen
  • Namen
  • E-mailadressen
  • Aantal gewenste toegangskaarten voor Infra Relatiedagen

Werk je met Van Gelder Infratechniek samen dan rekenen we op je komst. Ben je er op 7 februari niet bij, dan verwachten we je op de tweede Van Gelder relatiedag. Die vindt op 28 februari in Houten plaats. Een definitieve uitnodiging voor die dag volgt nog.