Bewust veilig werken als partner van Van Gelder Infratechniek: meld je aan voor de relatiedag

Nog een paar weken en dan is de Van Gelder relatiedag. Die wordt op 7 februari georganiseerd door Van Gelder Infratechniek, in de evenementenhal in Hardenberg, waar dan ook de Infra Relatiedagen worden gehouden. De Van Gelder relatiedag wordt georganiseerd omdat wij het noodzakelijk vinden dat de partners waarmee we samenwerken net als ons bewust veilig werken. Dat is immers één van onze kernwaarden.

Werk jij geregeld samen met ons en heb je geen uitnodiging gehad, dan kun je je alsnog aanmelden. Doe dat door voor 2 februari een e-mail te sturen naar met de volgende gegevens:

  • Aantal personen
  • Namen
  • E-mailadressen
  • Aantal gewenste toegangskaarten voor Infra Relatiedagen

Op de Van Gelder relatiedag willen we bewustwording creëren in houding en gedrag. Dat doen we aan de hand van twee pijlers uit onze veiligheidscampagne: vakmanschap en informeren. Er worden twee onderwerpen besproken: agressie en schadepreventie.

Het programma ziet er als volgt uit:

14:30 – 14:45 uur: Ontvangst

14:45 – 15:00 uur: Opening + film

15:00 – 15:15 uur: Toelichting incidenten

15:15 – 15:45 uur: Gastspreker Frans Vlek van Stedin over schadepreventie

15:45 – 16:00 uur: Pauze

16:00 – 16:30 uur: Interactieve masterclass over houding en gedrag in relatie tot agressie

16:30 uur: Afsluitende borrel

Werk je met Van Gelder Infratechniek samen dan rekenen we op je komst. Ben je er op 7 februari niet bij, dan verwachten we je op de tweede Van Gelder relatiedag. Die vindt op 28 februari in Houten plaats. Een definitieve uitnodiging voor die dag volgt nog.