Van Gelder committeert zich aan gedragscode Dunea

Werken volgens de gedragscode van Dunea. Daar heeft Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken (VGKLM) zich aan verbonden. Voert Van Gelder werkzaamheden uit voor Dunea, dan wordt dat dus volgens de door Dunea opgestelde richtlijnen gedaan.

De gedragscode bevat afspraken voor een veilige werkomgeving, respectvolle samenwerking en hoe te handelen met oog voor natuur en milieu. Dat zijn ook kernwaarden waar Van Gelder voor staat. “De gedragscode van Dunea sluit naadloos aan bij onze bewust veilig campagne”, zegt Jesper Pottuit, directeur van Van Gelder KLM. “Betrokkenheid, vakmanschap, grondbeginselen, informeren en uitstraling. Dat vinden wij heel belangrijk en Dunea gelukkig ook.”

De Dunea gedragscode is onderdeel van een raamcontract dat het heeft met vijf aannemers. Het gaat om een groot onderhoudscontract dat loopt van 2018 tot 2023. Daarbij gaat het om het vervangen van leidingen uit het meerjarenonderhoudsprogramma, maar ook werk dat nodig is om bouwwensen van gemeenten en projectontwikkelaars te helpen realiseren.