Van Gelder Verkeerstechniek scoort 8.2 op basis van Past Performance gemeente Noordoostpolder en Urk

Van Gelder Verkeerstechniek voert sinds 1 april 2014 het beheer, onderhoud en (grootschalige) vervanging van lichtmasten en armaturen uit in de gemeenten Noordoostpolder en Urk.

Beoordeling op basis van Past Performance

Op woensdag 1 februari heeft er een tussentijdse evaluatie plaats gevonden op basis van Past Performance. Daarin is Van Gelder Verkeerstechniek beoordeeld met een 8,2! Past Performance omvat het meten en beoordelen van de opdrachtnemer tijdens de uitvoering van de opdracht; op welke wijze wordt aan de contractuele verplichtingen voldaan? De focus ligt daarbij op houding en gedrag. Achterliggend doel is zowel het opdrachtgever- als het opdrachtnemerschap verder te professionaliseren. De systematiek is ontwikkeld vanuit de praktijk en wordt landelijk toegepast.

Contractverlenging

Het contract is op basis van deze goede score verlengd en zo blijft Van Gelder ook het komende jaar de werkzaamheden aan de openbare verlichting verrichten in deze gemeenten. Frank Boertje, omgevingsmanager bij Van Gelder Verkeerstechniek: “Het geeft ons enorm veel motivatie om bij de eindevaluatie een nog beter resultaat te behalen”.