Veiligheids Relatiedag Van Gelder

Geslaagde Veiligheids Relatiedag

Projecten voeren we niet altijd alleen als Van Gelder uit. Dat doen we steeds vaker samen met anderen. Ook zij hebben recht op een veilige werkplek. Hoe we elkaar daarin kunnen versterken, bespreken we tijdens onze jaarlijkse Veiligheids Relatiedag.

Dit jaar stond de Veiligheids Relatiedag in het teken van meedenken. Vragen als ‘hoe versterken wij onze veilige samenwerking’, ‘welke informatie is belangrijk’ en ‘wat kan er in het voortraject beter’ kwamen aan bod. Normaal vindt de Relatiedag in één dag plaats, dit jaar waren dat twee ochtenddelen.

Veiligheids Relatiedag Van Gelder

Online sessie

In maart vond de aftrap, vanwege corona, online plaats. Verzetten was voor ons geen optie, want het blijft belangrijk om onze onderaannemers en partners te betrekken bij veilig werken. Daarom gingen we online met elkaar het gesprek aan. Hieruit kwamen verschillende, goede punten naar voren.

Rijvaardigheidscentrum

En die punten bespraken we met elkaar toen we in oktober weer fysiek bij elkaar mochten komen. Dat deden we op het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad. Naast een veiligheidssessie, konden deelnemers ook een rijvaardigheidstraining volgen. Ze leerden verschillende technieken te beheersen en werden zich ook bewuster van de risico’s in het verkeer.

Al met al waren het twee geslaagde dagen. We hebben de veilige samenwerking met elkaar versterkt, elkaar geïnspireerd en van elkaar mogen leren!

doorEugénie de Kreij Infra