Kwaliteit door vakmanschap

De kwaliteit van ons werk wordt vooral bepaald door de kwaliteit, motivatie en 'drive' van onze mensen. Hiertoe investeren we intensief in hun scholing, die ze volgen in ons eigen Opleidingscentrum Gelderpoort in Hattem.

De cursussen en trainingen van Gelderpoort staan zo goed aangeschreven dat tientallen bedrijven in de infra- en energiesector hun medewerkers hier laten (bij)scholen. Na hun opleiding worden de medewerkers tijdens het werk verder begeleid door een praktijkbegeleider.

Kwaliteit door BMS

Om de kwaliteit en efficiëntie van onze werkzaamheden verder te borgen, hebben we de meeste processen gestandaardiseerd en vastgelegd in het bedrijfsmanagementsysteem (BMS). Dankzij het gestandaardiseerde documenten en checklists ligt de focus in het werk altijd op kwaliteit. Alle medewerkers krijgen een duidelijke instructie over het gebruik van het BMS.

De vakbekwaamheid van onze medewerkers en de gestandaardiseerde werkprocessen verzekeren opdrachtgevers en eindgebruikers van een constant hoog kwaliteitsniveau in elke fase van het werk.

ISO 9001, BRL SIKB 7000 en CKB

De Van Gelder Groep is gecertificeerd voor ISO 9001. Van Gelder Infratechniek bezit het CKB-certificaat. Aannemingsmaatschappij Van Gelder en Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken zijn gecertificeerd voor BRL SIKB 7000.

Kwaliteit door vakmanschap
Kwaliteit door vakmanschap
Kwaliteit door vakmanschap