Samen sterk in infrawerk

Van Gelder Groep realiseert boven- en ondergrondse infrastructuur, met aansluitende infratechniek voor kabels, leidingen, netwerken en telecom. Actief in heel Nederland en ook daarbuiten.

Belangrijk bij alle activiteiten zijn onze kernwaarden: samenwerken, vakmanschap, betrouwbaar, bewust veilig werken, ondernemend en korte lijnen. Waarbij het belang van de klant en de kwaliteit van ons werk altijd voorop staat.

Vanuit verschillende werklocaties in het hele land ontzorgen onze ruim 1000 medewerkers de klant van initiatief, ontwerp en realisatie, tot en met het volledige beheer en onderhoud.

De groepsomzet steeg van 328 miljoen in 2016 naar 345 miljoen in 2017, de hoogste omzet ooit. 

Duurzaamheid en innovatie

Van Gelder staat voor duurzaamheid en innovatie. Door op alle werkgebieden te blijven ontwikkelen zijn er steeds vaker duurzame oplossingen mogelijk. Van Gelder durft te investeren in innoveren. De aanschaf van de inline paver, het ontwikkelen van een nieuwe sleufloze techniek, innovatief met LED en het 3D-frezen zijn daar goede voorbeelden van.  

Alles in huis voor grote en kleine projecten

Van Gelder is niet te groot voor de kleine projecten en groot genoeg voor de grote projecten. Onze werkmaatschappijen zijn inzetbaar als hoofdaannemer, onderaannemer of beide. De werkmaatschappijen van Van Gelder hebben ieder hun eigen specialismen en werken daarom vaak samen.  

Werkmaatschappijen

Aannemingsmaatschappij Van Gelder

Aannemingsmaatschappij Van Gelder is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Zoals asfaltproductie, aanleg en reconstructie van wegen en verkeersknooppunten, rioleringssystemen, waterwerken en voorzieningen openbaar vervoer, stads- en recreatieparken en stadscentra.

Lees meer nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimte

Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken

Van Gelder KLM is gespecialiseerd in het aanleggen van kabel- en leidingeninstallaties voor energie, water, elektra, riolering en (openbare) verlichting. Maar ook in de gestuurde boringen die vaak nodig zijn voor de aanleg.

Lees meer nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimte

Van Gelder Verkeerstechniek

Van Gelder Verkeerstechniek is gespecialiseerd in openbare verlichting, verkeerssignalering, dynamisch verkeersmanagement, LED-wegdekverlichting, camerasystemen en alles wat nodig is om het verkeer in goede banen te leiden.

Lees meer nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimte

Van Gelder Rail

Van Gelder Rail is gespecialiseerd in alles op, onder en rondom het spoor. Kabels, leidingen, voedingen, wisselverwarming, beveiligingssystemen, seinwezen, spoorkruisingen en metingen.

Lees meer nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimte

Van Gelder Telecom

Van Gelder Telecom is gespecialiseerd in het ontwikkelen, aanleggen en onderhouden van op glasvezel gebaseerde data- en telecommunicatienetwerken. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland. Telecom is er ook voor het onderhoud van traditionele kopernetwerken.

Lees meer nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimte

Opleidingscentrum Gelderpoort

Om alle werkmaatschappijen, maar ook collega-aannemers, van nieuw en goed personeel te voorzien, beschikt Van Gelder over een eigen opleidingscentrum. Opleidingscentrum Gelderpoort biedt een uitgebreid opleidings- en cursuspakket met een slagingspercentage van maar liefst 99 procent.

Lees meer nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimte