Aannemingsmaatschappij Van Gelder

Aannemingsmaatschappij Van Gelder zorgt, voornamelijk in opdracht van gemeenten en provincies, voor een betere infrastructuur. Denk daarbij aan het verbeteren van de verkeersdoorstroming, een beter wegdek, goed werkende rioleringssystemen en niet te vergeten voorzieningen voor het openbaar vervoer en de openbare ruimte. Kortom, gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw.

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteLees meer over het specialisme Asfalt & Wegen 

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteLees meer over het specialisme Openbare Ruimte

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteLees meer over het specialisme Assetmanagement

Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken

Leveringszekerheid. Daar staat Van Gelder KLM voor. Heel belangrijk als het gaat om het transport en de distributie van water, gas en elektra. Kan een voorziening niet onderbroken worden? Geen probleem, wij hebben de (innovatieve) oplossing in huis. Ontwerpen, realiseren en onderhouden van kabels, leidingen, netwerken en installaties, dat kunnen we als geen ander.

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteLees meer over het specialisme Energie & Water 

Van Gelder Verkeerstechniek

Verkeersveiligheid begint met goede openbare verlichting. En dat niet alleen. Ook verkeerssignalering, dynamisch verkeersmanagement, LED-wegdekverlichting en camerasystemen zijn nodig om het verkeer in goede banen te leiden. Van Gelder Verkeerstechniek heeft alle kennis en kunde in huis.

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteLees meer over het specialisme Verkeerstechniek & Verlichting

Van Gelder Rail

Veiligheid op, onder en rondom het spoor. Daar zorgt Van Gelder Rail voor als vaste rail-aannemer van ProRail. Kabels, leidingen, voedingen, wisselverwarming, beveiligingssystemen, seinwezen, spoorkruisingen en metingen: alles voor het (trein)verkeer en de omgeving.

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteLees meer over het specialisme Rail 

Van Gelder Telecom

Supersnel internet via glasvezel? Dan moet je bij Van Gelder Telecom (of Van Gelder Telekom) zijn. Gespecialiseerd in het ontwikkelen, aanleggen en onderhouden van op glasvezel gebaseerde data- en telecommunicatienetwerken. In Nederland en in Duitsland.

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteLees meer over het specialisme Telecom 

Opleidingscentrum Gelderpoort

Om alle werkmaatschappijen, maar ook collega-aannemers, van nieuw en goed personeel te voorzien, beschikt Van Gelder over een eigen opleidingscentrum. Opleidingscentrum Gelderpoort biedt een uitgebreid opleidings- en cursuspakket met een slagingspercentage van meer dan 90 procent.

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteLees meer over het specialisme Opleidingen