Vakmanschap, gedrevenheid, ondernemend

Bij Van Gelder werken mensen die zich allemaal kunnen herkennen in de volgende drie kernwaarden en beschikken over de eigenschappen die bij die kernwaarden horen.

  • Vakmanschap 
  • Gedrevenheid 
  • Ondernemend

Bij Van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever, altijd op zoek gaan naar een betere oplossing dan de vraag en een stap extra zetten waar dat nodig is. Onze werknemers blijven ons trouw, omdat ze de ruimte krijgen te groeien en omdat er wederzijds respect is door alle lagen van het bedrijf.

In de volgende verhalen nemen collega's je mee in de wereld van Van Gelder.

Werken bij Van Gelder

Pieter Kloos

“Het werken als assistent-uitvoerder vind ik vooral heel leuk omdat er zoveel afwisseling in zit. De ene dag ben je bezig met het riool, dan weer met bestrating en de dag erna met de aanleg van een park. Het mooie bij Van Gelder is dat je meteen het vertrouwen krijgt om zelfstandig werkzaamheden op te pakken en dat je waardering krijgt voor wat je doet.”

Toewan Middag

“Ik heb altijd al een passie voor mensen gehad. Als personeelsadviseur zorg ik, samen met mijn collega’s, voor een geborgd HR-beleid en beantwoord je vragen van collega’s. Het is altijd belangrijk dat je als personeelsadviseur kunt denken in oplossingen. Binnen Van Gelder staan we voor elkaar klaar. We zijn een groot bedrijf, maar wel met persoonlijke aandacht voor elkaar.”

Robbert van Oppenraaij

“Als ontwerpleider zorg ik ervoor dat het proces goed verloopt, met als doel dat het ontwerp voldoet aan de verwachtingen van een opdrachtgever. Maar ook dat de uitvoering vlekkeloos kan verlopen. Wat ik mooi vind bij Van Gelder is dat intern heel veel kennis aanwezig is. Van Gelder is een laagdrempelige, professionele organisatie waar naar je geluisterd wordt en waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen en ondernemerschap gestimuleerd wordt.”