Samen werken aan duurzame betrouwbaarheid

Bij water- en energielevering draait alles om leveringszekerheid. Die voorspelbare betrouwbaarheid kan Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken voor u borgen. Al ruim 100 jaar zijn wij de toonaangevende specialist in kabels, leidingen en netwerken, met vestigingen in heel Nederland. Jaarlijks sluiten we meer dan 35.000 huishoudens aan op water, gas en elektra.

Kabels, leidingen, netwerken

Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken realiseert en onderhoudt kabels, leidingen, netwerken en installaties voor transport en distributie van water, gas, elektra, warmte, koeling en zon- en windenergie.

Klanten in alle sectoren

Onze klantenkring bestaat uit netbeheerders (water en energie), industrie, overheden, defensie, ziekenhuizen, zorginstellingen, tuinders, recreatiebedrijven, datacenters en bouwers/beheerders van windmolenparken.

Uw project precies dát bieden wat het nodig heeft

Door snel te schakelen langs korte lijnen en de projectteams te formeren op basis van de aard en omvang van het werk, bieden we uw project altijd precies wat het nodig heeft. De meeste expertise hiervoor hebben we zelf in huis. Waar nodig schakelen we ook specialisten in van andere Van Gelder-bedrijven, of van betrouwbare partnerbedrijven.

Van projectmanagement tot en met onderhoud

In multidisciplinaire projecten wordt ons steeds vaker het hele project toevertrouwd: van projectmanagement en ontwerp tot en met uitvoering, risico-, veiligheids-, duurzaamheids- en omgevingsmanagement. En vaak ook het onderhoud en beheer na oplevering.

Specialisten ondernemen met u mee

Onze goed opgeleide water- en energiespecialisten ondernemen proactief met u mee. Hun vakmanschap en professionaliteit verzekeren u van 100% betrouwbare netwerken en installaties tegen zo laag mogelijke kosten. Daarnaast helpen ze met slimme oplossingen en innovaties uw processen verder te verbeteren en versnellen. Bij hun werk in de wijken houden onze monteurs als uw 'ambassadeur' de belangen van uw klanten steeds scherp voor ogen. Met hun tevredenheid is ook uw belang immers zeer gediend.

Van Gelder Kabel,- Leiding- en Montagewerken en gestuurde boring Rijswijk

Wat wij voor ú kunnen doen?

Picture of Barry Bulder

+31 (0)525 659888

Barry Bulder