Van vakopleidingen tot cursussen op maat

Het uitgebreide opleidings- en cursuspakket en ons slagingspercentage van meer dan 90% maakt Gelderpoort tot een zeer succesvolle opleider voor de infra- en energiesector. Het aanbod varieert van erkende vakopleidingen t/m specifieke trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid en wet- en regelgeving. Op aanvraag stellen we ook cursussen en trainingen op maat samen.

Cursisten uit hele land

Van oorsprong verzorgde Gelderpoort vooral opleidingen voor de medewerkers van Van Gelder. Aangetrokken door de hoge kwaliteit van de cursussen sturen infra- en energiebedrijven en overheidsinstanties  inmiddels jaarlijks honderden medewerkers naar Gelderpoort voor een erkende opleiding.

Modern en goed geoutilleerd opleidingscentrum

De opleidingen en trainingen worden gegeven in het moderne opleidingscentrum in Hattem. In comfortabele, goed geoutilleerde theorie- en praktijklokalen worden de cursisten de laatste inzichten, technieken, methoden, normen en regels bijgebracht. Desgewenst worden de theorielessen ook bij u op locatie verzorgd.

E-learning: cursussen online volgen

Gelderpoort biedt cursisten de mogelijkheid om via e-learning cursussen online te volgen. Ze leren dan in hun eigen vertrouwde omgeving, op momenten dat het hun het beste uitkomt. Alle BEI- en VIAG-instructies worden inmiddels via het digitale e-learningplatform aangeboden. Ook de toetsen worden digitaal afgenomen.

Lespakketten

De lespakketten worden samengesteld door de Gelderpoort-docenten, veelal in samenwerking met andere organisaties en instanties, waaronder:

  • ROC's
  • netbeheerders
  • SBB
  • KIWA
  • certificeringsinstantie Stipel
  • Bouwend Nederland
  • Uneto VNI

Ervaren vakdocenten

De theorielessen worden verzorgd door gediplomeerde, ervaren vakdocenten. De praktijklessen worden verzorgd door eigen Gelderpoort-docenten, die hun vakkennis vanuit de eigen praktijkervaring overdragen op de cursisten. Speciale praktijkbegeleiders volgen de cursisten ook in het werkveld.

Erkende examenlocatie

In samenwerking met erkende en geaccrediteerde exameninstellingen neemt Gelderpoort ook de examens af. Het opleidingscentrum is door IBEX erkend als landelijke examenlocatie waar de examens voor VCA, BEI, VIAG en de reguliere monteursopleidingen worden afgenomen.

Cursusaanbod

Een compleet overzicht van ons aanbod aan (monteur)vakopleidingen, BEI-, VIAG-, veiligheidscursussen en basisopleidingen Meterverwisselaar vindt u op het opleidingsportaal van Opleidingscentrum Gelderpoort.