Aanleg laadpalen in Gelderland

Project Info

 • Opdrachtgever

  Allego

 • Type contract

  Raamovereenkomst

 • Projectomvang

  -

 • Uitvoeringsperiode

  juni 2019 - juni 2021

Een project dat helemaal bij deze tijd past. In de provincie Gelderland sluit Van Gelder Verkeerstechniek & Verlichting laadpalen aan van Allego op het netwerk van de netbeheerder. Dit doen wij voor een periode van twee jaar.

Voor Van Gelder geldt in dit project dat er eigenlijk twee opdrachtgevers zijn. De laadpalen worden aangesloten voor Allego en dat wordt, zoals eerder benoemd, gedaan op het netwerk van de netbeheerder.

Ervaren monteurs

Sinds augustus 2019 heeft Van Gelder Verkeerstechniek & Verlichting het project volop in uitvoering. Twee ervaren monteurs zorgen voor de aansluiting. Iedere dag rijden deze monteurs door heel Gelderland om de laadpalen neer te zetten en aan te sluiten. Ze werken als duo en het uitgangspunt is nu dat ze acht laadpalen per week aansluiten.

De aanvraag voor het plaatsen van een laadpaal komt binnen via Allego. Zij gaan daarmee naar de desbetreffende gemeente. Als zij de vergunning verlenen en de netbeheerder geeft akkoord, dan kunnen de monteurs aan de slag.

500 laadpalen

Van Gelder merkt dat de aanvragen en de planning al aardig vol beginnen te lopen. Het zou daarom goed kunnen dat de monteurs zich moeten opsplitsen zodat ze beide een laadpaal kunnen plaatsen. Per jaar streeft Van Gelder ernaar ongeveer vijfhonderd laadpalen aan te sluiten.

Vertrouwd verder

De vele aanvragen voor de laadpalen zijn te verklaren. Immers, steeds meer mensen schaffen een elektrische auto aan. De werkzaamheden verlopen nu ontzettend soepel en we liggen goed op schema. Wellicht kan Van Gelder Verkeerstechniek & Verlichting ook iets betekenen voor uw gemeente. Neem gerust contact met ons voor meer informatie.