Aanpassen vijf kruispunten in Breda

Project Info

 • Opdrachtgever

  SWARCO

 • Type contract

  RAW

 • Projectomvang

  € 194.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  2018

Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting heeft in opdracht van SWARCO werkzaamheden aan vijf kuispunten in Breda uitgevoerd. Daarbij waren we verantwoordelijk voor het vervangen van de verkeersregelautomaten en de verlichting.

Een verkeersregelautomaat is een onderdeel van een verkeersregelinstallatie. Via een verkeersregelautomaat worden de verkeerslichten aangestuurd. Deze automaten zorgen ervoor dat het toenemende verkeer veilig en optimaal kan blijven doorstromen.

Daarnaast hebben we de armaturen vervangen. De armaturen zijn vervangen door LED-verlichting. LED-verlichting is duurzaam en het vermindert de uitstoot van CO2.

Specialisme

Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting is uitgegroeid tot een echt specialisme, waarin we de laatste inzichten en technologieën bundelen in slimme systemen voor een optimale mobiliteit. Wij ontzorgen opdrachtgevers van A tot Z. Dat gaat van project- en contractmanagement tot en met integraal ontwerp en de totale uitvoering. Ook toetreden tot onze zeer brede klantenkring? Neem dan contact met ons op.