Herinrichting centrum Vaassen

Project Info

  • Opdrachtgever

    Dusseldorp Infra

  • Type contract

    UAV / RAW

  • Projectomvang

    € 73.330,-

  • Uitvoeringsperiode

    2019

Het centrum van Vaassen wordt opnieuw ingericht. Met de herinrichting moet het centrum een aantrekkelijke plek worden om te wonen, werken en te verblijven. Aan Van Gelder Verkeerstechniek & Verlichting de taak om te zorgen voor de openbare verlichting. Deze werkzaamheden hebben we in 2019 afgerond.

De herinrichting van het centrum betreft de eerste fase van het centrumplan Vaassen. Werkzaamheden boven en onder de grond worden uitgevoerd door Dusseldorp Infra. In opdracht van hen hebben wij gewerkt aan de openbare verlichting van het centrum. Na het uitvoeren van alle werkzaamheden krijgt het centrum zijn historische allure weer terug.

Verkeerstechniek

Een vlotte en veilige doorstroming van het wegverkeer, dat is waar Van Gelder Verkeerstechniek & Verlichting zich elke dag sterk voor maakt. De laatste inzichten en technologieën bundelen we in slimme systemen voor een optimale mobiliteit. Samen werken we aan een veilige doorstroming van Nederland.

Elk project voert Van Gelder Verkeerstechniek & Verlichting uit in één doorlopend proces, zonder nodeloze overdrachten en vertragingen. Daarmee zorgen we voor een snel en efficiënt projectverloop, een tijdige oplevering en een optimale verkeersoplossing.