Onderhoud 20.000 lichtpunten Den Haag

Project Info

 • Opdrachtgever

  Gemeente Den Haag

 • Type Project

  RAW Onderhoudscontract

 • Projectomvang

  € 1.500.000 per jaar

 • Uitvoeringsperiode

  april 2018 - april 2020 (met optie van verlenging)

Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting is in Den Haag verantwoordelijk voor het onderhoud van 20.000 lichtpunten. In het Centrum en in Scheveningen voeren we het beheer, het onderhoud en vernieuwing van de openbare verlichting uit. Dit werk was ook van 2015 tot en met 2017 aan ons gegund.

Betrouwbare verlichting cruciaal

De werkzaamheden zijn onderdeel van een groot onderhouds- en vernieuwingsproject van de openbare verlichting. Hiertoe is Den Haag opgeknipt in drie percelen, waarvan Van Gelder Verkeerstechniek & Verlichting perceel 1 voor zijn rekening neemt: Den Haag-Centrum en Scheveningen.

In het werkgebied bevinden zich onder meer het Vredespaleis, Het Binnenhof, Paleis Noordeinde, de stations Den Haag Centrum, Hollands Spoor en Scheveningen, musea, theaters, Madurodam en diverse overheidsgebouwen. Deze gebieden zijn van groot politiek, sociaal, cultureel en toeristisch belang. Betrouwbare verlichting is hier cruciaal, zowel ter oriëntatie als voor de sociale veiligheid.

Zie ook ons project The Royal Makeover waar we hebben gezorgd voor een nieuwe hoofdleiding.

Verantwoordelijk voor 20.000 lichtpunten

Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting is verantwoordelijk voor het onderhoud van 20.000 lichtpunten en verzorgt de 24/7-storingsdienst voor de gemeente. Om te garanderen dat alle lampen blijven branden, draaien de monteurs om en om nacht- en weekenddiensten.

De werkzaamheden omvatten het onderhoud aan bestaande lichtmasten, bekabeling, voedingskasten en armaturen en de aanleg van nieuwe openbare verlichting in nieuwbouw- en vervangingsprojecten.

Vertrouwd verder

Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting heeft alle kennis en kunde in huis omtrent de verkeersveiligheid van Nederland. Zo zijn verkeerssignalering, dynamisch verkeersmanagement, LED-wegdekverlichting en camerasystemen nodig om het verkeer in goede banen te leiden.

Ook weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten via 0525 – 659 888. Met elkaar realiseren we projecten op basis van gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering.