Onderhoudswerkzaamheden ’s Heerenloo

Project Info

 • Opdrachtgever

  's Heerenloo

 • Type contract

  Onderhoudscontract

 • Projectomvang

  € 75.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  2019 - 2021

Voor zorginstelling ’s Heerenloo Noordwijk, regio Zuid Holland voert Van Gelder Verkeerstechniek al zo’n 15 jaar onderhoud aan diverse disciplines uit.

We denken met de opdrachtgever mee in oplossingen, we tonen aan dat we de nodige kennis in huis hebben en daarnaast onderhouden we de gehele revisie van het park. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opheffen van storingen en schades aan de openbare verlichting en het uitvoeren van G/W/T/E-werkzaamheden. Ook voor nieuwbouwprojecten verzorgen we de aansluitingen en zorgen we dat de bewoners voorzien worden van G/W/T/E.

Diverse werkmaatschappijen

Voor het uitvoeren van alle werkzaamheden schakelt Van Gelder Verkeerstechniek de verschillende werkmaatschappijen van Van Gelder in. Zo hebben we bij een zinkgat in het asfalt Aannemingsmaatschappij Van Gelder ingeschakeld. Na het inwinnen van hun advies hebben we het asfalt hersteld met schuimbeton. Voor de overige werkzaamheden maken we gebruik van de diensten van Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken.

Van Gelder Verkeerstechniek & Verlichting heeft al ruim 15 jaar goed contact met deze opdrachtgever. We weten wat we aan elkaar hebben en daardoor kunnen we onze werkzaamheden goed uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat alle processen in één doorlopend proces worden uitgevoerd.