Openbare verlichting Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar

Project Info

 • Opdrachtgever

  Gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar

 • Uitvoeringsperiode

  1 januari 2018 - 31 december 2019 (optie voor nog een jaar)

 • Type project

  UAV-RAW

 • Projectomvang

  € 1.454.996

Onderhoud en vervanging

In opdracht van de gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar voert Van Gelder Verkeerstechniek onderhoud en vervanging van de openbare verlichting (OV) uit, binnen de grenzen van de vier gemeenten. Het contract loopt van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2019, met optie tot verlenging van een extra jaar. 

Werkzaamheden

De werkzaamheden die Van Gelder in de vier gemeenten gaat uitvoeren bestaan onder andere uit het vervangen van lampen, het herstellen van storingen en schades, het leveren en vervangen van verlichtingsarmaturen en lichtmasten en het coördineren/aansturen van werkzaamheden van de netbeheerder. Het aantal lichtpunten dat Van Gelder in onderhoud krijgt is bijna 20.000. De schadeafhandeling van lichtmasten wordt voor de gemeente ook geregeld door Van Gelder. Daarnaast krijgt Verkeerstechniek nog opdrachten van de gemeente voor OV-projecten die onderdeel zijn van civiele werken. 

Eerste keer VRI

Alleen in de gemeente Zevenaar zorgt Van Gelder Verkeerstechniek ook voor het onderhoud van het ondergrondse gemeentelijke openbare verlichtingsnet. Daarnaast is het verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van verkeersregelinstallaties (VRI's). Voor de regio Oost van Verkeerstechniek is het voor het eerst dat de VRI's deel uitmaken van het contract. 

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderhoudscontract kunt u contact opnemen met projectleider Arjan Kieft. Of met de gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar. De gemeenten Rijnwaarden en Zevenaar fuseren per 1 januari 2018.