Betere doorstroming N57 Brielle

Project Info

 • Opdrachtgever

  Provincie Zuid-Holland

 • Type project

  RAW

 • Projectomvang

  € 7.700.000

 • Uitvoeringsperiode

  mei 2012 - eind 2014

In opdracht van de Provincie Zuid-Holland werkten Aannemingsmaatschappij Van Gelder, Van Gelder Verkeerstechniek en Ippel Civiele Betonbouw aan een betere doorstroming van de N57. Deze Provincialeweg is de belangrijkste ontsluitingsweg voor Voorne-Putten. De weg verbindt daarnaast de Zuid-Hollandse eilanden met de Maasvlakte.

Ongelijkvloerse kruising

Om de doorstroming op de verkeersintensieve kruising met de N218 bij Brielle te verbeteren, realiseerde we een ongelijkvloerse kruising. Het verkeer op de N57 wordt nu over een viaduct over de N218 geleid. Via op- en afritten blijven de wegen met elkaar in verbinding.

Ook is een nieuw fietspad op de dijk aan de oostzijde van de N57 aangelegd. Voor dit project werd samengewerkt met Van Gelder Verkeerstechniek. Zij hebben gewerkt aan de openbare verlichting en aan de verkeerslichten.

Vertrouwd verder

Een goede mobiliteit zorgt voor een vlotte doorstroming. Om onze mobiliteit op pijl te houden, zorgt Aannemingsmaatschappij Van Gelder voor de realisatie en het onderhoud van wegen. Het gaat hierbij niet alleen om asfalteren, maar ook om de ontwikkeling en de productie van asfalt. Met het verbeteren van de doorstroming van de N57 hebben we een mooi project afgerond. Samen zorgen we voor een goede mobiliteit en een vlotte doorstroming.

Bij Aannemingsmaatschappij Van Gelder realiseren we projecten door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Ook weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons op.