Circulair onderhoud | Oldebroekerweg Biddinghuizen

Project Info

 • Opdrachtgever

  Provincie Flevoland

 • Type contract

  RAW-bestek

 • Projectomvang

  € 984.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  september - oktober 2019

Aan de Oldebroekerweg (N709) in Biddinghuizen is gewerkt aan circulair onderhoud. Aannemingsmaatschappij Van Gelder heeft hier, in opdracht van de Provincie Flevoland, de werkzaamheden uitgevoerd. Het doel van dit project was om de verkeersveiligheid te verhogen.

Dit hebben we gedaan door de weg te verbreden. Vervolgens hebben we naast de kantstreep ribbelstroken en glasbollen aangebracht. Dit geeft een bestuurder extra ruimte om terug te sturen wanneer ze over de kantstreep gaan.

Nieuw asfalt

Bij het aanbrengen van nieuw asfalt hebben we zo’n 6.500 ton asfalt en 2.740 ton freesasfalt gebruikt. Dit freesasfalt werd afgevoerd naar onze asfaltcentrale in Nijkerk (ACN) en hergebruikt. Aan de nieuw te maken mengsels werd PR toegevoegd om gebruik van nieuwe grondstoffen te voorkomen.

Vertrouwd verder

Mobiliteit, het is en blijft heel belangrijk in Nederland. We willen ons kunnen bewegen en gemakkelijk kunnen verplaatsen. Daarvoor is een goede infrastructuur nodig, boven- en ondergronds. Als pure specialist in de infrastructuur heeft Aannemingsmaatschappij Van Gelder alles in huis om opdrachtgevers te ontzorgen.

Bij Aannemingsmaatschappij Van Gelder realiseren we projecten door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Ook weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons op.