Reconstructie Oldebroekerweg Biddinghuizen

Project Info

 • Opdrachtgever

  Provincie Flevoland

 • Type contract

  RAW-bestek

 • Projectomvang

  € 984.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  september - oktober 2019

De Oldebroekerweg (N709) in Biddinghuizen krijgt nieuw asfalt. Aannemingsmaatschappij Van Gelder zal hier, in opdracht van de Provincie Flevoland, de werkzaamheden uitvoeren. Het doel van dit project is om de verkeersveiligheid te verhogen.

Dit doen we door de weg te verbreden. Vervolgens brengen we naast de kantstreep ribbelstroken en glasbollen aan. Dit geeft een bestuurder extra ruimte om terug te sturen wanneer ze over de kantstreep gaan.

Nieuw asfalt

Bij het aanbrengen van nieuw asfalt gebruiken we zo’n 6.500 ton asfalt en 2.740 ton freesasfalt. Dit freesasfalt wordt afgevoerd naar onze asfaltcentrale in Nijkerk (ACN) en hergebruikt. Aan de nieuw te maken mengsels wordt PR toegevoegd om gebruik van nieuwe grondstoffen te voorkomen.

Omleidingsroute

Tijdens de werkzaamheden is de Oldebroekerweg afgesloten. Omleidingsroutes tussen Biddinghuizen en Elburg en tussen Biddinghuizen en Kampen zijn aangegeven. Het fietspad langs de Oldebroekerweg blijft tijdens de werkzaamheden gewoon open.

Vertrouwd verder

Mobiliteit, het is en blijft heel belangrijk in Nederland. We willen ons kunnen bewegen en gemakkelijk kunnen verplaatsen. Daarvoor is een goede infrastructuur nodig, boven- en ondergronds. Als pure specialist in de infrastructuur heeft Aannemingsmaatschappij Van Gelder alles in huis om opdrachtgevers te ontzorgen.

Bij Aannemingsmaatschappij Van Gelder realiseren we projecten door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Ook weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons op.