Terreinafwerking Molenwiek Almere Buiten

Project Info

 • Opdrachtgever

  Gemeente Almere

 • Type contract

  RAW-bestek

 • Projectomvang

  € 225.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  november 2019 - april 2020

In de gemeente Almere werkt Aannemingsmaatschappij Van Gelder aan de terreinafwerking rondom het terrein van de woontoren Molenwiek. Deze is recent gereconstrueerd en ingericht. De bestaande openbare inrichting die daar omheen ligt wordt door Van Gelder aangepast. De werkzaamheden vinden plaats tussen november 2019 en april 2020.

Van Gelder zorgt onder andere voor het nodige grondwerk, het aanbrengen van groenstroken en het plaatsen van ondergrondse inzameldepots (OID). Daarbij maken we onder andere gebruik van een diverse grondverzet machines en machinale bestratingsmaterieel. Het leggen van gebakken stenen en betonklinkers blijft voor ons een efficiënt en arbeidsvriendelijk proces.

Vertrouwd verder

Het afwerken van een terrein in een drukke omgeving, zoals in dit geval het centrum van Almere Buiten, vraagt om een strakke fasering en planning. Om dit mogelijk te maken werkt Van Gelder nauw samen met onderaannemers en leveranciers. Door een duidelijke planning en duidelijke kaders blijven we effectief samenwerken en kunnen we vertrouwd verder.