Samen werken aan duurzame betrouwbaarheid

Bij water- en energielevering draait alles om leveringszekerheid. Die voorspelbare betrouwbaarheid kan Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken (KLM) voor u borgen. Al ruim 100 jaar zijn wij de toonaangevende specialist in kabels, leidingen en netwerken, met vestigingen in heel Nederland. Jaarlijks sluiten we meer dan 35.000 huishoudens aan op water, gas en elektra

Kabels, leidingen, netwerken, installaties

Van Gelder KLM ontwerpt, realiseert en onderhoudt kabels, leidingen, netwerken en installaties voor transport en distributie van water, gas, elektra, warmte, koeling, zon- en windenergie.

Klanten in alle sectoren

Onze klantenkring bestaat uit netbeheerders (water en energie), industrie, overheden, defensie, ziekenhuizen, zorginstellingen, tuinders, recreatie, datacenters en bouwers/beheerders van zon- en windmolenparken.

Uw project precies dát bieden wat het nodig heeft

Door snel te schakelen langs korte lijnen en de projectteams te formeren op basis van de aard en omvang van het werk, bieden wij uw project altijd precies wat het nodig heeft. De meeste expertise hiervoor hebben we zelf in huis. Waar nodig schakelen we ook specialisten in van andere Van Gelder-bedrijven, of van duurzame partnerbedrijven.

Specialisten ondernemen met u mee

Onze goed opgeleide water- en energiespecialisten ondernemen proactief met u mee. Hun vakmanschap en professionaliteit verzekeren u van 100% betrouwbare netwerken en installaties, tegen zo laag mogelijke kosten. Daarnaast helpen ze met slimme oplossingen en innovaties uw processen verder te verbeteren en versnellen. Bij hun werk houden onze monteurs als uw 'ambassadeur' de belangen van uw klanten steeds scherp voor ogen. Met hun tevredenheid is ook uw belang immers zeer gediend.

Leveringszekerheid met innovatieve technieken

Doordat het onderbreken van energie- en watervoorziening niet altijd mogelijk is en continuering van uw bedrijfsproces een must kan zijn, biedt Van Gelder innovatieve oplossingen om de leveringszekerheid te borgen:

  • Synchrone noodstroomvoorzieningen
  • Bypass-technieken voor leidingensystemen ¾” tot 48”

Specialistische diensten: