Van vakopleidingen tot cursussen op maat

Opleidingscentrum Gelderpoort is dé specialist in opleidingen voor de infra- en energiesector. Met een uitgebreid opleidings- en cursuspakket en een slagingspercentage van meer dan 90% is Gelderpoort de juiste partij voor het opleiden van monteurs voor branche-erkende diploma’s en certificaten voor laag- en middenspanning, gas, water en warmte.

Gelderpoort heeft ook een eigen website met het laatste nieuws en aanbod.

Cursisten uit hele land

Van oorsprong was Gelderpoort er vooral voor het opleiden van de medewerkers van Van Gelder zelf, maar dat is al lang niet meer het geval. Veel overheidsinstanties en infra- en energiebedrijven komen naar het opleidingscentrum voor cursussen en opleidingen. Gelderpoort levert maatwerk en steeds meer cursussen en opleidingen kunnen dan ook online worden gevolgd.

Modern opleidingscentrum

Voor de opleidingen en trainingen heeft Gelderpoort een modern opleidingscentrum in Hattem. Het is de eerste praktijkwerkplaats in Nederland die een volledige BLEI (Branchesamenwerking Leermiddelen en Examenproducten Infratechniek)-accreditatie heeft gekregen. Dat wil zeggen dat leerlingen voor zowel gas, water, warmte en elektra bij Gelderpoort hun vaardigheden in een gesimuleerde omgeving kunnen oefenen. Daarnaast kunnen alle verplichte examenonderdelen bij Gelderpoort worden afgenomen.

Ervaren vakdocenten

De theorielessen worden verzorgd door gediplomeerde, ervaren vakdocenten. De praktijklessen worden verzorgd door eigen Gelderpoort-docenten, die hun vakkennis vanuit de eigen praktijkervaring overdragen op de cursisten. Speciale praktijkbegeleiders volgen de cursisten ook in het werkveld.

Cursusaanbod

Kijk op het opleidingsportaal voor een compleet overzicht van ons aanbod aan (monteur)vakopleidingen, BEI-, VIAG-, veiligheidscursussen en basisopleidingen Meterverwisselaar.