Een veelzijdig familiebedrijf

Bij Van Gelder werk je bij één van de meest veelzijdige infrabouwers van Nederland. Met circa 900 medewerkers en een omzet van € 325 miljoen in 2015 zijn wij een middelgrote aannemer. Tegelijk is Van Gelder een familiebedrijf dat het hart voor zijn medewerkers en opdrachtgevers op de juiste plek heeft. Ondernemerschap en klantgerichtheid zijn belangrijke kenmerken van onze manier van werken. Van Gelder heeft vestigingen verspreid over het hele land en is ook actief in Duitsland.

Stabiele werkgever

Van Gelder is een stabiele werkgever. Wij realiseren al jaren een gezonde autonome groei en winstgevendheid. In die zin bieden wij een solide basis voor de start en/of de uitbouw van jouw loopbaan. Want bij Van Gelder zijn we altijd op zoek naar vakbekwame en gemotiveerde collega’s. Voor de projecten, voor onze stafafdelingen en op onze vestigingen. Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of al over de nodige ervaring beschikt.

Korte lijnen

Wij hebben een bedrijfscultuur van teamwork in een informele sfeer. Een persoonlijke benadering staat daarbij centraal. Wij zijn een bedrijf zonder onnodige managementlagen en met korte lijnen. Bij Van Gelder krijgt iedereen de kans zich te ontwikkelen volgens zijn of haar eigen kwaliteiten en ambities. De afdeling P&O zorgt daarbij voor ondersteuning op maat.

We verwachten veel van je

Van Gelder staat voor een modern en duurzaam HR-beleid. Het Nieuwe Werken, deeltijdbanen, opleiding en persoonlijke ontwikkeling vormen daar de mensgerichte kern van. Je krijgt veel vertrouwen en verantwoordelijkheid, maar er wordt als Van Gelder medewerker ook veel van je verwacht. Daar staan een goede beloning en een compleet pakket solide arbeidsvoorwaarden tegenover.

Belangstelling voor werken bij Van Gelder? Wij zien je sollicitatie op een van onze vacatures graag tegemoet. Ook open sollicitaties zijn zeer welkom. Uiteraard krijg je altijd een reactie.

Voor meer informatie over werken bij Van Gelder kun je ook contact opnemen met onze HR-recruiter Marijke Mulder-de Gunst.

Picture of Marijke Mulder- de Gunst

Recruiter Van Gelder

+31 (0)525 65 9888

Marijke Mulder- de Gunst

Relevante links

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteVacatures

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteOpen sollicitaties