Een veelzijdig familiebedrijf

Bij Van Gelder werk je bij één van de meest veelzijdige infrabouwers van Nederland. Van Gelder is een familiebedrijf dat het hart voor zijn medewerkers en opdrachtgevers op de juiste plek heeft. Samenwerken, vakmanschap, betrouwbaar, bewust veilig werken, ondernemend en korte lijnen, dat is wat wij belangrijk vinden en waar wij voor staan. Van Gelder heeft werklocaties over het hele land en is ook actief in Duitsland.

Stabiele werkgever

Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame en gemotiveerde collega's. Voor de projecten, voor onze stafafdelingen en op onze werklocaties. Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of al over de nodige ervaring beschikt, je kunt bij ons terecht. Van Gelder is een stabiele werkgever, met al jaren een gezonde autonome groei en winstgevendheid. In die zin bieden wij een solide basis voor de start en/of de uitbouw van jouw loopbaan. 

Korte lijnen

Wij hebben een bedrijfscultuur van teamwork in een informele sfeer. Een persoonlijke benadering staat daarbij centraal. Wij zijn een bedrijf zonder onnodige managementlagen en met korte lijnen. Bij Van Gelder krijgt iedereen de kans zich te ontwikkelen volgens zijn of haar eigen kwaliteiten en ambities. De afdeling P&O zorgt daarbij voor ondersteuning op maat.

We verwachten veel van je

Bij Van Gelder krijg je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid, maar er wordt ook veel van je verwacht. Daar staan een goede beloning en een compleet pakket solide arbeidsvoorwaarden tegenover.

Wil jij ook werken bij Van Gelder? Wij zien je sollicitatie op een van onze vacatures graag tegemoet. Ook open sollicitaties zijn zeer welkom. Uiteraard krijg je altijd een reactie.

Voor meer informatie over werken bij Van Gelder kun je ook contact opnemen met onze HR-recruiter Marijke Mulder-de Gunst.

Picture of Marijke Mulder- de Gunst

Recruiter Van Gelder

+31 (0)525 65 9888

Marijke Mulder- de Gunst

Relevante links

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteVacatures

nieuw-grijs-pijltje-extra-witruimteOpen sollicitaties