Dé elektrotechnische partner in de spoorbranche

Van Gelder Rail maakt deel uit van een selecte groep elektrotechnische specialisten die mag werken aan de Nederlandse railinfra. ProRail stelt hoge eisen aan onze technische en organisatorische vaardigheden. Deze vaardigheden zijn benodigd om te kunnen werken aan de diverse complexe systemen in diverse techniekvelden. Deze systemen hebben als belangrijkste doel om de treinen veilig en betrouwbaar te kunnen laten rijden.

De benodigde vaardigheden en ervaringen heeft ProRail vastgelegd in haar erkenningsregelingen.

Onderstaande ProRail erkenningen heeft Van Gelder Rail in haar bezit:

Branche spooraannemers

  • Categorie Treinbeveiliging
  • Categorie Energievoorziening

Branche kabelaannemers en boorbedrijven

  • Categorie Spoorse koperkabels
  • Categorie Spoorse glasvezelkabel
  • Categorie Functievrij maken
  • Categorie Spoorse Energievoedingskabels
  • Categorie Spoorse boringen S-A & S-B
  • Categorie Spoorse persingen S-D(A) & S-D(B)

Met bovengenoemde erkenningen bieden wij als dé elektrotechnische partner in de spoorbranche een compleet dienstverleningspakket aan. Deze dienstverlening lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek waarin we gezamenlijk kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Veiligheid als topprioriteit

Of het nu gaat om bewust veilig werken of systeemveiligheid, Van Gelder Rail geeft hier topprioriteit aan. Met trots kunnen wij melden dat Van Gelder Rail op trede 4 staat van de NEN Veiligheidsladder.

Wij zijn in het bezit van het certificaat Werkplekbeveiliging. Dit certificaat geeft ons de mogelijkheid om in eigen beheer een veilige werkplek te creëren.

Om bewust veilig werken te blijven stimuleren en onder de aandacht te houden bij onze medewerkers, leveranciers en onderaannemers hebben we vijf pijlers opgesteld. Deze pijlers vormen de basis voor de gewenste veiligheidscultuur bij Van Gelder Rail.

Op zoek naar talent

Om nu en in de toekomst een betrouwbaar en veilig spoor te kunnen blijven garanderen zijn wij doorlopend op zoek naar nieuw en bestaand talent. Het technisch vakmanschap hebben we hoog in het vaandel staan en dragen we graag over aan een nieuwe generatie.

De afgelopen jaren hebben wij een groot aantal (nieuwe) medewerkers opgeleid en begeleid in diverse functies naar een gevarieerde en uitdagende baan in de railinfra.

Wil jij ook graag werken bij dé elektrotechnische partner in de spoorbranche? Kijk dan naar ons actuele vacatureaanbod of stuur een open sollicitatie.