Opsteker Betondorp Amsterdam

Enorme opsteker voor Van Gelder in Betondorp

Dat is gaaf! Het project Betondorp van Van Gelder is door het team Veiligheid van het Ingenieursbureau van de Gemeente Amsterdam uitgeroepen tot project van het eerste kwartaal van 2020!

Met het langsbrengen van een heerlijke taart werden de mannen van Van Gelder verrast. Veiligheidsdeskundige Max Hecken van de gemeente Amsterdam legt uit waarom de taart dik verdiend is. “In het afgelopen jaar hebben wij namelijk veel vooruitgang gezien bij Betondorp. Hierdoor vonden wij het belangrijk om onze waardering hiervoor te laten blijken. Wij hopen dan ook zeker dat zij de stijgende lijn zullen doorzetten in de gehele stad.”

Teamwork

Ook bedrijfsleider Remco Kok is enorm trots op ‘zijn mannen’. “Hier is echt sprake geweest van teamwork om dit te bereiken. Dat is immers onontbeerlijk om onder toch wel uitdagende omstandigheden te werken. We reconstrueren de volledige buitenruimte in een zeer krappe woonwijk en binnen beperkte tijd.”

Corona

Kok geeft aan dat zaken als bereikbaarheid en leefbaarheid van de inwoners van Betondorp tijdens de uitvoering te allen tijde gewaarborgd dienen te blijven. “Ook moeten alle werkzaamheden op een veilige en verantwoorde wijze worden uitgevoerd. Neem daarbij ook nog het feit dat in dit kwartaal een coronacrisis is uitgebroken, met alle bijbehorende maatregelen. Dit alles maakt de prestatie van dit team nog specialer. Voor zowel onze werknemers als de buurtbewoners is dit een enorme opsteker!”