Van Gelder heeft twee mooie contracten ondertekend met Amsterdam

Van Gelder is twee prachtige samenwerkingsovereenkomsten aangegaan met de gemeente Amsterdam. Onze mannen met oranje hesjes zijn daar de komende zes jaar niet te missen. In Amsterdam gaan we werken aan een slimme en schone stad.

Het eerste contract dat we zijn aangegaan betreft een SOK Samenwerkingsovereenkomst Grote Wegenwerken voor een looptijd van zes jaar. Daarnaast hebben wij een SOK Samenwerkingsovereenkomst Elementenverhardingen aangenomen voor een looptijd van vier jaar. Deze laatste is een combinatieovereenkomst tussen Compeer Infra en Van Gelder. Duurzaamheid én kwaliteit in samenwerking waren voor deze gunning doorslaggevende factoren.

Gezonde en duurzame leefomgeving

De komende jaren gaat Van Gelder met duurzame technieken wegwerkzaamheden toepassen in de regio’s Amsterdam Noord, Nieuw West en Zuid Oost. Inmiddels zijn we begonnen met de eerste voorbereidingen voor deze drie stadsdelen.

Naast Van Gelder zijn nog twaalf andere partijen de samenwerking aangegaan. Zo werken we de komende jaren samen aan een gezonde en duurzame leefomgeving van Amsterdam.