Bewoners Odiliapeel verrassen uitvoeringsteam

In opdracht van de provincie Noord-Brabant voert Aannemingsmaatschappij Van Gelder werkzaamheden uit in Odiliapeel. Tot en met half november wordt er een nieuwe turborotonde aangelegd. Tot grote vreugde van de inwoners van Odiliapeel.

Die nieuwe rotonde is namelijk een langgekoesterde wens van de bewoners. Weg met die oude verkeerslichten, roepen ze al heel lang. Nu die verandering eindelijk zichtbaar wordt zijn ze zo blij dat onze collega’s van Van Gelder, die daar de werkzaamheden uitvoeren, in het zonnetje werden gezet.

“Odiliapeel bedankt de bouwers van de rotonde.” Met die tekst op een spandoek (en een doos warme appelflappen) kwamen twee vertegenwoordigers van de bewonersraad en de ondernemingsvereniging langs op het werk. Het verzoek om dat spandoek langs de N264 op te hangen werd uiteraard ingewilligd.

Volgens de twee attente inwoners is deze rotonde zo belangrijk omdat “de bereikbaarheid richting Odiliapeel zo laagdrempeliger wordt en dat is goed voor de economie van het kleine dorpje met 2000 inwoners. Bovendien gaat ook de veiligheid van de fietsende schooljeugd en de ouderen er op vooruit.”

Belangrijk in dit project is het altijd goede contact met de bewoners geweest. In het voortraject is dat al uitstekend door de provincie gedaan en tijdens de uitvoering heeft Van Gelder het contact op dezelfde manier voortgezet. Op die manier wisten de bewoners precies wat hun te wachten stond. Met dus een mooie en speciale attentie voor het uitvoeringsteam van Van Gelder tot gevolg.