Aanpassingen tramspoor Vierambachtstraat Rotterdam

Project Info

 • Opdrachtgever

  Van den Heuvel

 • Type contract

  RAW

 • Projectomvang

  € 162.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  mei 2019

Door slijtage moest het spoor aan de Vierambachtstraat vervangen worden. Zo kunnen reizigers weer veilig en comfortabel op reis. Bij het vervangen van het spoor was Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting verantwoordelijk voor een aantal werkzaamheden. Dit deden zij in opdracht van Van den Heuvel.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestonden uit het vervangen van de CK-installaties. Deze installatie stuurt de waarschuwingslichten (TWL) aan, maar ook de wisselverwarming, verlichting en de informatiepanelen in de ABRI’s. En eventueel regelt het een contact naar de verkeersregelautomaat, zodat de tram wit licht krijgt om veilig over te kunnen gaan.

Specialisme

Van Gelder Verkeerstechniek en Verlichting is uitgegroeid tot een echt specialisme, waarin we de laatste inzichten en technologieën bundelen in slimme systemen voor een optimale mobiliteit. Wij ontzorgen opdrachtgevers van A tot Z. Dat gaat van project- en contractmanagement tot en met integraal ontwerp en de totale uitvoering. Ook toetreden tot onze zeer brede klantenkring? Neem dan contact met ons op.