Assetmanagement | Asfalt- en betononderhoud gemeente Ede

Project Info

 • Opdrachtgever

  Gemeente Ede

 • Type project

  RAW met open posten

 • Projectomvang

  € 10.000.000

 • Uitvoeringsperiode

  juni 2019 - december 2021

In opdracht van gemeente Ede voert Van Gelder onderhoudswerkzaamheden uit aan asfalt en beton. Bij de voorbereiding en uitvoering van deze werkzaamheden houden we, in overleg met de gemeente, goed oog voor de omgeving. Dat was, naast het gebruik van duurzame toepassingen, een van de aspecten waar we de gunning van deze opdracht aan te danken hebben. Gedurende het hele project zullen deze thema's dan ook als een rode draad door ons werk lopen.

De werkzaamheden zijn opgedeeld in verschillende deelopdrachten in diverse plaatsen. Hieronder is een overzicht van de werkzaamheden per locatie te vinden die de Aannemingsmaatschappij uitvoert. Wanneer u op de locatie klikt, opent het bijbehorende verkeersplan. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Projectcoördinator Bas Borgers. Zijn gegevens staan aan de rechterkant van deze pagina.

Deze website wordt gedurende de werkzaamheden geüpdatet. Onderstaande afbeeldingen laten zien wat we zoal hebben gedaan.

Actuele werkzaamheden per locatie

Verlengde Amsterdamseweg / Bunschoterweg 
Tussen 6 april en 7 mei worden de werkzaamheden aan de Verlengde Amsterdamseweg uitgevoerd. Hier gaan wij de parkeervakken, voetpaden en asfalt vernieuwen.
Van 22 april t/m 7 mei krijgt een deel van de voetpaden op de Bunschoterweg nieuwe bestrating. Daarnaast vervangen wij over de volledige breedte van de rijbaan het asfalt op de Verlengde Amsterdamseweg en de Bunschoterweg. Dit staat voorlopig gepland op 3 en 4 mei. Van 5 mei t/m 28 mei is het Bunschoter-pad afgesloten. Hier vervangen wij de voetpaden en komen betonstraatstenen in plaats van het asfalt.

Erkerlaan, Prins Clauslaan en fietspad Molenbeekweg Bennekom
Vanaf maandag 14 juni t/m woensdag 16 juni voeren wij werkzaamheden uit aan de Ekerlaan, de Prins Clauslaan en het fietspad van de Molenbeekweg in Bennekom. We voeren kleinschalig onderhoud uit aan het asfalt op de genoemde wegen. Volgend jaar komen we nog een keer terug om op de Prins Clauslaan en Ekerlaan een slijtlaag aan te brengen. Hiervoor moet het asfalt een paar maanden oud zijn.

De werkzaamheden worden op de onderstaande dagen uitgevoerd. Bekijk hier de kaart waar de werkzaamheden plaatsvinden.

 • Fietspad Molenbeekweg: 14 t/m 16 juni
 • Prins Clauslaan: 15 en 16 juni
 • Ekerlaan: 15 en 16 juni

Fietspad Wekeromseweg Ede
In opdracht van de gemeente Ede voeren wij in juni onderhoud uit aan het fietspad van de Wekeromseweg. Op drie verschillende plekken is het asfalt kwalitatief niet meer in orde en daarom gaan wij overlagen. Dit houdt in dat er een nieuwe asfaltdeklaag boven op het huidige asfalt aangebracht wordt. Het werkvak bevindt zich op het fietspad vanaf de Immenweg tot en met het kruispunt van de Vossenveldseweg. De werkzaamheden staan gepland op donderdag 10 juni. Bekijk hier de kaart waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Mielweg Lunteren
Vanaf donderdag 10 juni t/m vrijdag 11 juni voeren wij werkzaamheden uit aan de Mielweg in Lunteren. We voeren kleinschalig onderhoud uit aan het asfalt op de Mielweg tussen de Dorpstraat en de Molenparkweg. We vervangen kleine delen van het asfalt op het gedeelte zoals in deze afbeelding is weergegeven. Ook vervangen we de putranden. Begin juli komen we nog een keer terug om dan een slijtlaag en slemlaag aan te brengen over de hele breedte van de Mielweg. Dit kan technisch gezien niet tegelijkertijd met de asfaltwerkzaamheden worden uitgevoerd, daarom komen we hiervoor later terug.

Zecksteeg Ede
Aan de Zecksteeg voeren wij donderdag 10 juni t/m vrijdag 11 juni werkzaamheden uit. Dit is kleinschalig onderhoud aan het asfalt op de Zecksteeg tussen de Goorsteeg en de Nieuwesteeg. Daarnaast voeren wij één reparatie uit op de Goorsteeg zelf. Bekijk hier de kaart.

Bisschopweg Lunteren
Vanaf maandag 7 juni t/m vrijdag 11 juni voert Aannemingsmaatschappij van Gelder werkzaamheden uit aan de Bisschopweg in Lunteren. We breken de asfaltverharding van het fietspad op en we straten het eerste gedeelte van de inritten opnieuw langs het fietspad. Aansluitend aan onze werkzaamheden brengt een andere aannemer een nieuwe halfverharding aan. Bekijk hier de kaart.

Aankomende werkzaamheden (in voorbereiding)

Aannemingsmaatschappij heeft de onderstaande werkzaamheden in voorbereiding. De uitvoering is momenteel nog niet bekend.

 • Voltastraat Ede | begin juli 2021
 • Lunterse Bosweg Lunteren | eind juli 2021
 • Copernicuslaan Ede | augustus 2021
 • Lumiérestraat Ede | medio augustus 2021
 • Laan der Verenigde Naties | eind september 2021

Werk in uitvoering-app

Voor diverse projecten maken wij gebruik van een app waarin regelmatig updates worden geplaatst. Download de app door de onderstaande QR-code te scannen. In de app kun je kiezen voor het project 'Asfaltonderhoud Ede' en vervolgens de projectlocatie aanklikken voor meer informatie. Tijdens de voorbereiding, uitvoering en afronding worden hier ook foto's en overige updates in geplaatst. Lukt het niet om de app te downloaden? Dan blijf je gemakkelijk via deze website op de hoogte. Deze pagina's worden zeer regelmatig bijgewerkt, zodat je op de hoogte blijft van de werkzaamheden.