Bouwrijp maken Broeklanden-Zuid Hardenberg

Project Info

 • Opdrachtgever

  Gemeente Hardenberg

 • Type contract

  RAW-bestek

 • Projectomvang

  € 342.500,-

 • Uitvoeringsperiode

  september - december 2019

In opdracht van de gemeente Hardenberg maakt Aannemingsmaatschappij Van Gelder bedrijventerrein Broeklanden-Zuid bouwrijp. Op Broeklanden-Zuid wordt namelijk 20 hectare nieuw bedrijventerrein aangelegd. Aan Van Gelder de taak om ervoor te zorgen dat het terrein klaar wordt gemaakt voor de bouw van kavels.

Werkzaamheden

Broeklanden-Zuid is nu één grote vlakte. Om het bouwrijp te maken voeren we een aantal werkzaamheden uit; het aanleggen van riolering, het aanleggen van toekomstige wegen en het graven van watergangen.

Dit laatste doen we omdat er langs het bedrijventerrein ruimte is voor water en groen. In het gebied kan circa 100.000 kubieke meter regenwater tijdelijk worden opgeslagen. Zo krijgen zowel bedrijven als de omgeving geen natte voeten.

In december 2019 moeten we alle werkzaamheden afronden, zodat de bouw van de kavels kan beginnen.

Vertrouwd verder

Aannemingsmaatschappij Van Gelder is gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Het bouw- en woonrijp maken van toekomstige gebieden is voor ons dagelijks werk. In ons werk zijn we actief in ontwerp, inrichting, beheer en onderhoud. Ons doel is te zorgen voor een betere infrastructuur.

Bij Aannemingsmaatschappij Van Gelder realiseren we projecten door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Ook weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons op.