Distributiepark Rotterdam

Project Info

 • Opdrachtgever

  Havenbedrijf Rotterdam

 • Type contract

  RAW

 • Projectomvang

  € 255.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  2019 - voorjaar 2020

Het distributiepark Rotterdam is de grootste zeehaven van Europa. Van Gelder Verkeerstechniek heeft hier gewerkt aan het bewaakte parkeerterrein waar vrachtwagenchauffeurs kunnen overnachten.

Op het parkeerterrein plaatsten wij 70 lichtmasten die zijn voorzien van LED-verlichting. Daarnaast zijn de lichtmasten botsvriendelijk. Dit houdt in dat de masten uit twee delen bestaan. Net boven het maaiveld zit op het grondstuk een flens gelast. Hierop zit het deel dat boven de grond staat gemonteerd met zogenaamde breekbouten. Bij een aanrijding zullen de bouten afbreken en schuift de mast van de flens en komt zo achter de auto op de grond terecht.

Specialisme

Van Gelder Verkeerstechniek is uitgegroeid tot een echt specialisme, waarin we de laatste inzichten en technologieën bundelen in slimme systemen voor een optimale mobiliteit. Wij ontzorgen opdrachtgevers van A tot Z. Dat gaat van project- en contractmanagement tot en met integraal ontwerp en de totale uitvoering. Ook toetreden tot onze zeer brede klantenkring? Neem dan contact met ons op.