Herinrichting Vendelierskade

Project Info

  • Opdrachtgever

    Gemeente Tilburg

  • Uitvoeringsperiode

    Maart tot december 2017

  • Type project

    RAW / UAV-gc

  • Projectomvang

    € 1.795.000

Herinrichting Vendelierskade

De gemeente Tilburg liet de openbare ruimte in de Piushaven opnieuw inrichten. Het deelproject herinrichting Vendelierskade is door Van Gelder gedaan. De zuidzijde van de havenkom werd op twee locaties voorzien van een vaste steiger, een loopsteiger en de kademuur kreeg een nieuwe voeg.

In diverse straten tot aan Den Ophef is de verharding vernieuwd. Het Vendelierspark en het Antoon van Rijenplein maakten deel uit van het project. De herinrichtingswerkzaamheden werden uitgevoerd van maart tot september 2017. In het najaar van 2017 is de beplanting aangebracht.