Langdurig onderhoud en beheer Noord-Holland Zuid

Project Info

 • Opdrachtgever

  Provincie Noord-Holland

 • Type project

  UAV-GC

 • Projectomvang

  +/- € 60.000.000

 • Uitvoeringsperiode

  september 2018 - september 2028

Tussen september 2018 en september 2028 is Combinatie MGZ, een samenwerking van de bedrijven Mobilis TBI, Aannemingsmaatschappij Van Gelder en De Jong Zuurmond, in opdracht van Provincie Noord-Holland verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de eigendommen van de Provincie in de regio's Haarlemmermeer, Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en (voor zover gelegen binnen het district) Ouder-Amstel, oftewel: Noord-Holland Zuid. Binnen deze regio zijn ook luchthaven Schiphol en Royal Flora Aalsmeer gelegen.

Door het beheer en het onderhoud van deze regio slim en efficiënt uit te voeren, zorgt Combinatie MGZ ervoor dat het kloppend hart van de noordelijke Randstad zo ongestoord mogelijk zijn economische belang kan vervullen in het gebied. En daar worden we allemaal beter van.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Het uitvoeringsteam van Mobilis, Van Gelder en De Jong Zuurmond is de komende tien jaar binnen het gebied Noord-Holland Zuid verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de provinciale (vaar)wegen, de (beweegbare) bruggen, de sluizen, het groen, de gebouwen, de terreinen, de openbare verlichting en verkeerslichten en van de busbanen en -stations voor het Hoogwaardig Openbaar Vervoer. Daarnaast valt ook het incidentenmanagement en de gladheidsbestrijding onder dit contract. Voor Van Gelder ligt de focus op het grotere onderhoud van de vele wegen in het areaal Noord-Holland Zuid.

Integrale aanpak

Naast de Aannemingsmaatschappij is ook Van Gelder Verkeerstechniek betrokken bij dit grootschalige onderhoudscontract. In onderaanneming van de Combinatie MGZ verzorgt Verkeerstechniek het onderhoud aan de openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, camerasystemen, detectiesystemen, slagboominstallaties, bewegwijzering en dynamische route-informatiepanelen. Beide ondernemingen van de Van Gelder Groep hebben in eerdere projecten bewezen goed (met elkaar) te kunnen samenwerken en de verantwoordelijkheid aan te kunnen.

Meer informatie

Voor dit omvangrijke project is door de Combinatie MGZ een speciale website in het leven geroepen: www.pnhz.nl. Hier is alles te vinden over de actuele werkzaamheden en de verschillende samenwerkingspartners. Tevens zijn op deze website de contactgegevens van het servicepunt te vinden. Natuurlijk kunnen eventuele vragen ook aan ons projectteam gesteld worden.