Bouw- en woonrijp VINEX Leidscherijn

Project Info

 • Opdrachtgever

  GEM Vleuterweide B.V.

 • Type project

  RAW

 • Projectomvang

  € 10.900.000,-

 • Uitvoeringsperiode

  juni 2011 – september 2013

Aannemingsmaatschappij Van Gelder heeft in opdracht van GEM Vleuterweide B.V. de woonwijk Vleuterweide bouw- en woonrijp gemaakt. Vleuterweide is een nieuwe woonwijk in VINEX-locatie Leidscherijn ten wensen van Utrecht. Het gebied omvat 250 hectare waar circa 5000 nieuwe woningen zijn gerealiseerd.

Werkzaamheden

De werkzaamheden in dit drukke, multidisciplinaire project waren zeer divers. Van Gelder tekende voor het bouw- en woonrijp maken van het gebied, inclusief de aanleg van de hoofdinfrastructuur.

Het werk bestond onder andere uit het verwijderen van alle voorbelastingen en de aanleg van het zandbed. Daarnaast hebben we een verbeterd gescheiden riool aangelegd en hebben we een drainage en een wadi-systeem aangelegd. Ook richtte Van Gelder het stationsgebied en de openbare ruimte van het winkelcentrum in, verzorgde het asfalt- en straatwerk en realiseerde het waterbouwkundige werken, groenvoorzieningen en kunstwerken.

Vertrouwd verder

Als specialist in boven-en ondergrondse infrastructuur is voor Van Gelder de openbare ruimte één van de belangrijkste werkgebieden. Wij zijn actief in ontwerp, inrichting, beheer en onderhoud. Samen met onze partners ontwikkelen en realiseren we een moderne en leefbare omgeving voor bewoners en gebruikers.

Bij Aannemingsmaatschappij Van Gelder realiseren we projecten door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Ook weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons op.