Herinrichting Malderburchtstraat, Nijmegen

Project Info

 • Opdrachtgever

  Gemeente Nijmegen

 • Type project

  RCC (Rapid Circular Contracting)

 • Uitvoeringsperiode

  Tweede helft 2019

 • Projectomvang

  € 1.400.000

Malderburchtstraat

De Malderburchtstraat wordt heringericht. Hoe de vernieuwde straat eruit komt te zien, is nu nog niet bekend. De komende maanden gaat Aannemingsmaatschappij Van Gelder samen met Tauw, de bewoners van de straat en andere stakeholders om tafel om het ontwerp voor de vernieuwde straat te maken. De gemeente Nijmegen heeft als opdrachtgever wel een aantal kaders meegeven. Verkeersveiligheid, samen met de omgeving en duurzaamheid, zijn de kaders op hoofdlijnen.

Planning

De komende paar maanden staan in het teken van het verzamelen van de informatie die nodig is. De eerste stap daarin is achterhalen van de belangrijke waardes in de straat. Bewoners en stakeholders ontvangen een uitnodiging voor de waardekijksessie op 27 februari en de keukentafelgesprekken op 28 februari.

Waardekaart Malderburchtstraat

In deze folder met informatie over de waardekijksessie en de keukentafelgesprekken is ook aangegeven dat u online uw reactie achter kunt laten. Via deze link komt u bij de waardekaart van de Malderburchtstraat. Zoals in de folder aangegeven, kunt u tot 1 maart uw reactie achterlaten.

Picture of Paulien Bisschop

Omgevingsmanager

0525 659 888

Paulien Bisschop