N794 Epe – Heerde

Project Info

 • Opdrachtgever

  Provincie Gelderland

 • Uitvoeringsperiode

  Oktober 2017 - medio 2018

 • Type project

  RAW

Werkzaamheden N794 Epe-Heerde

Aannemingsmaatschappij Van Gelder voert in opdracht van de provincie Gelderland de werkzaamheden aan de N794 Epe-Heerde uit.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan in hoofdlijnen uit:

 • de aanleg van fietspaden aan twee zijden van de weg;
 • aanleggen van een infiltratieriool in de rijbaan;
 • aanbrengen van verkeersremmende maatregelen;
 • aanbrengen geluidsreducerend asfalt;

Op de site van de provincie Gelderland wordt uitgebreid uitgelegd welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Ook wordt daar ingegaan op het planvormingsproces.

Website provincie Gelderland

Bereikbaarheid en omleidingen

Gedurende de werkzaamheden blijven de aanliggende woningen en bedrijven bereikbaar. Voor doorgaand verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld via de A50.

Ook de busroute is tijdelijk aangepast. Syntus gaat de bussen laten rijden over de A50 vanaf een tijdelijk busstation bij de Klaarbeek in Epe. Voor het vervoer naar de bushalte is een tijdelijke pendeldienst ingesteld.

Veiligheid

Ons werkvak is afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer naar woningen en bedrijven blijft wel mogelijk. Door een groot deel van het verkeer om te leiden, kunnen wij ons werk veilig doen en komt het verkeer niet in onverwachte, onveilige situaties. Indien u onveilige situaties als gevolg van ons werk ziet, laat het ons dan weten.

Contact

Voor vragen en voor meer informatie over de werkzaamheden, kunt u contact opnemen met onze omgevingsmanager Paulien Bisschop via 0525 659 888 of 

Picture of Paulien Bisschop

Omgevingsmanager

+31 (0)6 83282822

Paulien Bisschop